Termeni și condiții

 I.Prin accesarea, vizitarea si utilizarea website-ului www.faiantagresie.com sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii; iar utilizarea, comanda si cererea de informatii presupune acceptare prin intelegerea celor de mai jos: 

Definitii:

A. Cumparator (utilizator-partener) este persoana care utilizeaza serviciile acestui website (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de produse si servicii , etc.).

B. Furnizor (Vanzator) sau www.faiantagresie.com se refera S.C. Tutti Solution S.R.L care poate detine informatii despre Utilizator, ca si persoana fizica, pe care acesta le-a oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele utilizatorului, adresa inclusiv electronica), numere de telefon, informatii care ajuta la facturarea si livrarea comenzii. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete

C. Comanda – Exprimarea ferma a optiunii cumparatorului de a achizitiona produsele oferite spre  vanzare de catre  vanzator, (prin adaugarea ,,in cos’’, e-mail sau telefonic).

D. Pret – contravaloarea produselor oferite spre vanzare de catre vanzator

E. Plata – achitarea contravalorii produselor cumparate prin Numerar, Ordin de plata, Cash ramburs.

F.     Termen de livrare – Intervalul de timp scurs din momentul achitarii integrale a produselor cumparate, (sau a unui avans de 30 % in cazul livrarii cu plara cash ramburs) si pana in momentul in care cumparatorul intra in posesia marfurilor.


II. Prin accesarea vizitarea si utilizarea website-ului www.faiantagresie.com sunteti de accord cu urmatorii termeni si conditii, iar utilizarea, comanda si cererea de informatii presupune acceptare prin intelegerea celor de mai jos:

a. Folosirea website-ului www.faiantagresie.com implica intelegerea si respectarea legislatiei in vigoare a statului Roman.

b. Website-ul www.faiantagresie.com poate contine link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietate noastra, astfel nu ne asumam raspunderea pentru continutul si veridicitatea informatiilor descrise pe aceste website-uri, respectarea termenilor si conditiilor acelor website-uri fiind exclusiv in sarcina utilizatorilor.

 c. Folosirea website-ului www.faiantagresie.com este gratuita, informatiile de pe website sunt reale, continand date despre produse care sunt certificate prin marca CE.

 d. Preturile afisate in cadrul magazinului sunt reale, exprimate in moneda nationala Leu / RON, contin T.V.A., fiind disponibile in cantitati variabile in functie de activitatea comerciala, on-line sau off-line.

e. Preturile afisate nu contin valoarea transportului catre beneficiar, fiind preturi franco depozit furnizor.

f. Calitatea pozelor nu exprima in totalitate realitatea, produsele expuse pe website, provin din diverse sarje de productie, existand posibilitatea sa avem tonuri si calibre diferite, in functie de momentul productiei si cel al achizitiei.

g. Website-ull www.faiantagresie.com, isi rezerva dreptul de a avea mai multe loturi de produse din aceeasi categorie, denumire si cod.

 h. Website-ul www.faiantagresie.com sugereaza clientilor sai achizitia produselor on-line, doar daca acestia confirma personal in scris, prin e-mail, ca au vazut, stiu sau au mai achizitionat produsele respective, in caz contrar sugeram solicitarea mostrelor reale de la furnizor; daca aceste aspecte nu sunt indeplinite de catre client, iar clientul solicita in scris prin comanda ferma achizitionarea produselor, detinatorul website-ului nu poate fi considerat raspunzator de eventualele pagube pretinse de beneficiar, prin neconcordanta intre culoarea de pe website si cea reala, prin structura de suprafata vizibila on-line si cea reala.

 i. Informatiile privitoare la dimensiuni, mod de ambalare, tara de provenienta, locatia magazinelor si a depozitului, programul de functionare, on-line si off-line, datele de contact, datele bancare, sunt reale, proprietarul website-ului www.faiantagresie.com isi asuma raspunderea in fata legiutorilor si a clientilor.


III. Folosirea website-ului  www.faiantagresie.com

a. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

b. Clientii website-ului www.faiantagresie.com, persoane fizice sau juridice prin crearea unui cont de partener, pot folosi in scopul prezentarii comerciale acest website, dar fara a implica sau atrage raspunderea contractuala sau comerciala, a website-ului  www.faiantagresie.com ;   informatiile comerciale prezentate de parteneri catre terti clienti sunt doar informative.

c.Clientii parteneri, detinatori de conturi acceptate de administratorii website-uli www.faiantagresie.com sunt obligati sa incheie contracte comerciale cu s.c. Tutti Solution s.r.l., contractele avand caracter strict secret.

 d. Datele de acces pe website ale clientilor, parole si ID, sunt secrete, doar detinatorul contului poate sa foloseasca parola si ID-ul de acces, acesta nu este transmisibil catre terti. Persoanele cu ID pe website sunt obligate sa respecte legile privind drepturile de autor, legile comerciale si cele cu  caracter personal, in cazul divulgarii relatiilor comerciale si a celor cu caracter personal intra sub incidenta legii si vor fi reclamate catre organele statului, in vederea luarii de masuri administrative, civile sau chiar penale. 


IV.  Stocuri

a. Website-ul www.faiantagresie.com este un magazin de prezentare, cu acces gratuit, in care sunt prezentate produse aferente anumitor tipologii si categorii, destinate amenajarilor interioare exterioare.

 b.Website-ul www.faiantagresie.com are stocuri disponibile in masura fluctuatiei comerciale din domeniul off-line, on-line. Pentru a putea garanta un stoc comandat prin intermediul on-line, clientul va primi o confirmare de stoc prin e-mail, pe care are obligatia sa o confirme, iar in termen de 48 de ore de la data confirmarii trebuie sa achite un avans de 30 % din valoarea totala comandata. In caz contrar furnizorul va disponibilaza stocul, care va fi vandut oricarei alte persoane. 

 c. Marfa rezervata si confirmata dar la care nu se achita avansul de 30% de catre un client se socoteste comanda falsa. 

d. Un client nu are dreptul sa repete o comanda daca este inregistrat in baza de date a furnizorului ca a avut o comanda falsa, sau ca are credibilitate 0, deci nu a respectat termenii si conditiile, privitoare la comenzi si plati.

Added to cart
- There was an error adding to cart. Please try again.
Quantity updated
- An error occurred. Please try again later.
Deleted from cart
- Can't delete this product from the cart at the moment. Please try again later.