faiantagresie.com
Currency
0

Termeni și condiții

 I.Prin accesarea, vizitarea si utilizarea website-ului www.faiantagresie.com sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii; iar utilizarea, comanda si cererea de informatii presupune acceptare prin intelegerea celor de mai jos: 

Definitii:

A. Cumparator (utilizator-partener) este persoana care utilizeaza serviciile acestui website (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de produse si servicii , etc.).

B. Furnizor (Vanzator) sau www.faiantagresie.com se refera S.C. Tutti Solution S.R.L care poate detine informatii despre Utilizator, ca si persoana fizica, pe care acesta le-a oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele utilizatorului, adresa inclusiv electronica), numere de telefon, informatii care ajuta la facturarea si livrarea comenzii. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete

C. Comanda – Exprimarea ferma a optiunii cumparatorului de a achizitiona produsele oferite spre  vanzare de catre  vanzator, (prin adaugarea ,,in cos’’, e-mail sau telefonic).

D. Pret – contravaloarea produselor oferite spre vanzare de catre vanzator

E. Plata – achitarea contravalorii produselor cumparate prin Numerar, Ordin de plata, Cash ramburs.

F.     Termen de livrare – Intervalul de timp scurs din momentul achitarii integrale a produselor cumparate, (sau a unui avans de 30 % in cazul livrarii cu plara cash ramburs) si pana in momentul in care cumparatorul intra in posesia marfurilor.


II. Prin accesarea vizitarea si utilizarea website-ului www.faiantagresie.com sunteti de accord cu urmatorii termeni si conditii, iar utilizarea, comanda si cererea de informatii presupune acceptare prin intelegerea celor de mai jos:

a. Folosirea website-ului www.faiantagresie.com implica intelegerea si respectarea legislatiei in vigoare a statului Roman.

b. Website-ul www.faiantagresie.com poate contine link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietate noastra, astfel nu ne asumam raspunderea pentru continutul si veridicitatea informatiilor descrise pe aceste website-uri, respectarea termenilor si conditiilor acelor website-uri fiind exclusiv in sarcina utilizatorilor.

 c. Folosirea website-ului www.faiantagresie.com este gratuita, informatiile de pe website sunt reale, continand date despre produse care sunt certificate prin marca CE.

 d. Preturile afisate in cadrul magazinului sunt reale, exprimate in moneda nationala Leu / RON, contin T.V.A., fiind disponibile in cantitati variabile in functie de activitatea comerciala, on-line sau off-line.

e. Preturile afisate nu contin valoarea transportului catre beneficiar, fiind preturi franco depozit furnizor.

f. Calitatea pozelor nu exprima in totalitate realitatea, produsele expuse pe website, provin din diverse sarje de productie, existand posibilitatea sa avem tonuri si calibre diferite, in functie de momentul productiei si cel al achizitiei.

g. Website-ull www.faiantagresie.com, isi rezerva dreptul de a avea mai multe loturi de produse din aceeasi categorie, denumire si cod.

 h. Website-ul www.faiantagresie.com sugereaza clientilor sai achizitia produselor on-line, doar daca acestia confirma personal in scris, prin e-mail, ca au vazut, stiu sau au mai achizitionat produsele respective, in caz contrar sugeram solicitarea mostrelor reale de la furnizor; daca aceste aspecte nu sunt indeplinite de catre client, iar clientul solicita in scris prin comanda ferma achizitionarea produselor, detinatorul website-ului nu poate fi considerat raspunzator de eventualele pagube pretinse de beneficiar, prin neconcordanta intre culoarea de pe website si cea reala, prin structura de suprafata vizibila on-line si cea reala.

 i. Informatiile privitoare la dimensiuni, mod de ambalare, tara de provenienta, locatia magazinelor si a depozitului, programul de functionare, on-line si off-line, datele de contact, datele bancare, sunt reale, proprietarul website-ului www.faiantagresie.com isi asuma raspunderea in fata legiutorilor si a clientilor.


III. Folosirea website-ului  www.faiantagresie.com

a. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

b. Clientii website-ului www.faiantagresie.com, persoane fizice sau juridice prin crearea unui cont de partener, pot folosi in scopul prezentarii comerciale acest website, dar fara a implica sau atrage raspunderea contractuala sau comerciala, a website-ului  www.faiantagresie.com ;   informatiile comerciale prezentate de parteneri catre terti clienti sunt doar informative.

c.Clientii parteneri, detinatori de conturi acceptate de administratorii website-uli www.faiantagresie.com sunt obligati sa incheie contracte comerciale cu s.c. Tutti Solution s.r.l., contractele avand caracter strict secret.

 d. Datele de acces pe website ale clientilor, parole si ID, sunt secrete, doar detinatorul contului poate sa foloseasca parola si ID-ul de acces, acesta nu este transmisibil catre terti. Persoanele cu ID pe website sunt obligate sa respecte legile privind drepturile de autor, legile comerciale si cele cu  caracter personal, in cazul divulgarii relatiilor comerciale si a celor cu caracter personal intra sub incidenta legii si vor fi reclamate catre organele statului, in vederea luarii de masuri administrative, civile sau chiar penale. 


IV.  Stocuri

a. Website-ul www.faiantagresie.com este un magazin de prezentare, cu acces gratuit, in care sunt prezentate produse aferente anumitor tipologii si categorii, destinate amenajarilor interioare exterioare.

 b.Website-ul www.faiantagresie.com are stocuri disponibile in masura fluctuatiei comerciale din domeniul off-line, on-line. Pentru a putea garanta un stoc comandat prin intermediul on-line, clientul va primi o confirmare de stoc prin e-mail, pe care are obligatia sa o confirme, iar in termen de 48 de ore de la data confirmarii trebuie sa achite un avans de 30 % din valoarea totala comandata. In caz contrar furnizorul va disponibilaza stocul, care va fi vandut oricarei alte persoane. 

 c. Marfa rezervata si confirmata dar la care nu se achita avansul de 30% de catre un client se socoteste comanda falsa. 

d. Un client nu are dreptul sa repete o comanda daca este inregistrat in baza de date a furnizorului ca a avut o comanda falsa, sau ca are credibilitate 0, deci nu a respectat termenii si conditiile, privitoare la comenzi si plati.

Regulament #CONCURS #giveaway

 

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul concursului online TUTTI SOLUTIONS SRL #giveaway (numită în cele ce urmează "Concurs”) este compania Tutti Solutions S.R.L. cu sediul in Cluj, str. Beiusului nr. F\N, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J12/1560/2010, având Codul Unic de Înregistrare RO27435384.

1.2. Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit în continuare "Regulamentul") pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/?utm_medium=copy_link/

 

Regulamentul este obligatoriu pentru toți participanții.

Temeiul legal

Prezenta Campanie se desfasoară în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piaţă, cu modificările ulterioare.

 

SECȚIUNEA 2. PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi lansat și se desfășura în perioada: 03.08.2021 – 08.08.2021, ora 23:59, ora României pe întreg teritoriul României, în spațiul virtual corespunzător paginii https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/?utm_medium=copy_link/

, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau completa Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta desfășurarea Concursului, cu condiția înștiințării prealabile a participanților cu cel puțin 12 ore înainte de data la care orice modificare/completare la Regulament va deveni aplicabilă.

 

SECȚIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1. În Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică care are domiciliul stabil sau reședința în România si varsta peste 18 ani.

3.2. Nu au dreptul să participe la Concurs angajații companiei TUTTI SOLUTIONS S.R.L., angajații companiilor implicate în realizarea Concursului, precum și rudele de gradul întâi și afinii (soț/soție) acestora.

3.3. Participarea la acest Concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

3.4. Concursul se desfășoară exclusiv pe internet, pe pagina https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/?utm_medium=copy_link/

 

SECȚIUNEA 4. DESCALIFICAREA PARTICIPANȚILOR

4.1. Sunt descalificate automat persoanele care se înscriu în Concurs asumându-și o identitate falsă. Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat câștigător în cazul în care acesta nu a furnizat date de contact corecte, s-a înscris utilizând date false sau încearcă să influențeze Concursul prin modalități frauduloase sau nu respectă prevederile Regulamentului.

4.2. Comentariile care contravin termenilor și condițiilor acestui regulament, care sunt în afara subiectului concursului sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, incomplete, discriminatorii, injurioase, incorecte din punct de vedere gramatical, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților, nu vor intra în concurs.

 

SECȚIUNEA 5. ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

Orice persoană care dorește să se înscrie în Concurs poate participa fără a plăti nicio taxa, în perioada: 03.08.2021 - 08.08.2021, ora 23:59, ora României.

Pentru a se înscrie, participanții trebuie să respecte următoarele:

a) Să ia la cunoștință prevederile prezentului regulament, disponibil gratuit pe siteul oficial www.faiantagresie.com;

b) Să întrunească cerințele de înscriere în Concurs. Pentru aceasta, participanţii trebuie să urmeze paşii de mai jos:

i. Să aprecieze postarea aferentă concursului

ii. Să urmărească  pagina @The Outlet T Solutions

iii. Să eticheteze cat mai multi prieteni într-un comentariu.

Orice persoana poate participa de mai multe ori la concurs.Castigatorul va fi extras folosind platforma Random.org si va primi drept premiu produse disponibile in stoc, in valoare totala de 5000 lei.

iv. In procesul de acordare a premiilor sunt incluse comentariile postate în perioada 03.08.2021 - 08.08.2021, care îndeplinesc cumulativ toate cele 3 condiții menționate mai sus.

c)  Să se înscrie în Concurs, folosind toţi paşii de mai sus în perioada 03.08.2021 - 08.08.2021, ora 23:59, ora României.

 

SECȚIUNEA 6. PREMII SI ACORDAREA PREMIILOR

6.1. Câștigătorul Concursului va primi un premiu („Premiul”) constând în produse disponibile in stoc, in valoare totala de 5000 lei

6.2. Reprezentanții Organizatorului vor folosi platforma Random.org pentru desemnarea castigatorilor. Se va desemna un castigator si o rezervă.

6.3 Câștigătorul va fi notificat pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/?utm_medium=copy_link/

, în secțiunea comentarii.

6.4 Organizatorul se obligă să facă public numele câștigatorului pe pagina https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/?utm_medium=copy_link/

 si pe siteul oficial www.faiantagresie.com, după cum urmează:

(a) Pe data de 09.08.2021 va fi desemnat câștigătorul.

6.5 Câștigătorul trebuie să confirme printr-un mesaj privat pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/?utm_medium=copy_link/

 in maximum 24 de ore de la data notificării pe pagina, faptul că a primit notificarea câștigarii premiului, să confirme îndeplinirea condițiilor de participare și să ofere pentru validare urmatoarele date: numele complet, numărul de telefon, adresa e-mail, adresa de domiciliu și dovada faptului ca nu este minor (copie dupa CI).

6.6 În cazul în care câștigătorul nu este validat, Organizatorul va aloca premiul participantului din lista de rezervă.

6.7 În cazul refuzului câștigătorului de a beneficia de câștig sau în cazul imposibilității validării acestuia conform prezentului Regulament, câștigătorul va pierde dreptul de atribuire a câștigului. În asemenea cazuri, Organizatorul își rezerva dreptul de a nu mai atribui câștigul acestuia, cu excepția rezervelor.

6.8 Participantilor nu le este impusă nicio taxă de participare la prezentul concurs.

6.9 nu raspunde pentru conținutul publicat pe Instagram de către participanți.

6.10 Tutti Solutions SRL își rezervă dreptul de a descalifica participantul care dă dovadă de un comportament neadecvat, contrar bunelor moravuri sau legii, pe parcursul Concursului. De asemenea, Tutti Solutions SRL își rezervă dreptul de a descalifica participantul care încalcă regulile prevăzute la punctul 5 de mai sus sau care, prin conduita sa ori datorită naturii conținutului publicat pe Instagram, încalcă drepturile de autor ale altor persoane fizice și/sau juridice.

6.11 Publicarea unui comentariu pe Instagram presupune ca participanții au acceptat în totalitate condițiile prezentului regulament și eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

6.12 În cazul în care câștigătorul a furnizat date false de identificare, acesta neputând fi identificat în baza datelor furnizate catre Tutti Solutions SRL, pierde dreptul de a revendica premiul.

6.13 Premiul va fi făcut public și se va acorda direct numai persoanei desemnate câștigătoare ca urmare a mecanismului menționat la punctul (5).

6.14 Valoarea totală a premiului este de 5000 Lei.

6.15 Tutti Solutions SRL nu va acorda câștigătorului contravaloarea în bani a Premiului.

6.16 Câștigătorul Concursului nu vor putea pretinde un alt premiu în afară de cel prevazut la punctul 6.1.

6.17. Orice eventuală contestație, inclusiv privind modul de validare și acordare a premiului, poate fi formulată în scris de către participant și depusă personal sau expediată prin poștă, în termen de maxim 5 zile de la data încheierii Concursului, către Tutti Solutions SRL.

Contestația se va soluționa în termen de maximum 20 zile lucrătoare de la primire. În cazul în care contestatorul va fi nemulțumit de decizie, se va încerca rezolvarea contestației pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competențe.

 

SECȚIUNEA 7. ANULAREA JURIZĂRII

7.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula extragerile din cauza unor situații neprevăzute fără notificări prealabile.

7.2. Orice anulare prematură a alegerii câştigătorului nu implică drepturi pentru participanți.

7.3. În cazul anulării jurizării, vor fi postate notificări adecvate în cadrul Paginii de Instagram Oficial The Outlet T Solutions.

7.4. Organizatorul nu poate fi considerat responsabil pentru eventualii participanți care se înscriu la Concurs folosind conturi de Instagram false sau multiple.

 

SECȚIUNEA 8. TAXE

8.1. Castigatorul va suporta taxele privind  transportul produselor.

 

SECȚIUNEA 9. RĂSPUNDEREA ORGANIZATORULUI

9.1. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru prejudicii suferite de către câștigător, indiferent de natura acestora, suferite din momentul predării premiului.

9.2. Imposibilitatea câștigătorului de a intra în posesia premiului din cadrul acestui Concurs exonerează Organizatorul de orice răspundere. Premiul va fi acordat următoarei rezerve din lista.

 

SECȚIUNEA 10. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

10.1. Prin comunicarea datelor personale în modalitățile indicate în mod expres prin Regulament, participanții prezentului Concurs își exprimă acordul expres și neechivoc, că datele lor personale să între în bază de date a Organizatorului în vederea efectuării deliberării, validării, atribuirii premiului, pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale ale organizatorilor de promoții.

 

SECȚIUNEA 11. FORȚĂ MAJORĂ

11.1. Pentru scopul acestui Regulament, forță majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa, și a cărui apariție pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.

11.2. Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1351 C.civil. Organizatorul, dacă invocă forță majoră, este obligat să comunice participanților la Concurs existentă în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

 

SECȚIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

12.1 Prin înscrierea în acest Concurs, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

12.2 Regulamentul Concursului va fi disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la link-ul menționat în postarea care anunţă lansarea Concursului, cat si pe site-ul official al organizatorului,  www.faiantagresie.com

 


Added to cart
- There was an error adding to cart. Please try again.
Quantity updated
- An error occurred. Please try again later.
Deleted from cart
- Can't delete this product from the cart at the moment. Please try again later.