faiantagresie.com
Currency
0

Placarile cu gresie si faianta subtire - solutia magica a unei renovari "curate"!

16/08/2021 10:07:12 Comment(s) By Admin

CUM SA RENOVEZI FARA STRES! 

Ce este gresia/faianta subtire - solutia magica de placare despre care se vorbeste din ce in ce mai mult in ultimul timp? Gresiile subtiri sunt placi de gresie portelanata, cu o grosime de 3 sau 5mm, coapte in cuptoare speciale la temperaturi inalte (1300 de grade) si in componenta carora intra materiale asemanatoare celor din sticla de geam – nisip silicat, rasini si coloranti.

Placarile cu gresie/faianta subtire au inceput sa fie preferate amenajarilor cu gresie sau faianta clasica datorita faptului ca poti renova fara sa spargi gresia/faianta veche, fara praf, zgomot, costuri inutile si alte inconveniente. Pur si simplu lipesti cu adeziv, direct, placile de gresie slim pe podea sau pereti peste gresia sau faianta veche. Nu este nevoie de alte prelucrari.

  

                                              

Pe langa utilizarea in placari domestice – bai, bucatarii, living-uri, gresiile subtiri sunt folosite la scara mare in placarile rezidentiale la fatadele exterioare, ventilate sau lipite

Care sunt principalele caracteristici?

Durabilitatea – aceasta gresie slim nu se zgarie decat cu diamantul. Contactul cu alte materiale – metalice, etc – nu o deterioreaza!

Rezistenta la razele UV – emisiile cu ultra-violete nu au, in timp, nicio influenta asupra placilor.

Placarile cu gresie subtire se intretin foarte usor deoarece placile nu se pateaza si sunt rezistente la baze si acizi.


Gresiile/faiantele subtiri sunt produse intr-o gama mare de culori si dimensiuni, cu texturi si forme diferite, ceea ce le face extrem de versatile pentru arhitectii si designerii ce se ocupa de amenajari interioare si exterioare


.      


Iata deci o multime de motive pentru care va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Preciziei 3, precum si sectiunea de Gresie si faianta subtire din site-ul nostru!

Share -
Added to cart
- There was an error adding to cart. Please try again.
Quantity updated
- An error occurred. Please try again later.
Deleted from cart
- Can't delete this product from the cart at the moment. Please try again later.