faiantagresie.com
Currency
0

Gradina cu stil? Terasa in trend? Gresie de exterior!

21/06/2023 09:46:29 Comment(s) By s.sontea


Durabilitatea redefineste conceptul de frumusete! Alege gresia noastra antiderapanta si rezistenta la impact si bucura-te de o terasa sau un balcon sigure si spectaculoase! Lasa-ne sa transformam spatiul tau intr-o oaza de relaxare si distractie 

Gresia de exterior - gresia XT - a devenit solutia optima si rapida pentru o amenajare de succes, mai ales outdoor.

Fie ca vrei sa amenajezi o terasa, o piscina, un showroom auto sau o alee in gradina ta, placile de gresie XT sunt solutia cea mai rapida si in acelasi timp cea mai fezabila! 


                            



O alee pe care vrei s-o realizezi rapid, in gradina ta? Simplu - direct pe pamant... tasezi, pui un strat de sort, asezi placile de gresie XT de 2cm grosime si... BINGO! Aleea ta e gata! (vezi foto 2, de mai jos).

Gresia de exterior, in general cu o grosime de 2cm, poate fi montata in diverse moduri (vezi foto de mai jos) - pe sapa, direct pe pamant (foto 2) sau - cea mai rapida si versatila solutie - pe ploti cu inaltime reglabila (in foto 3, de mai jos)

Creeaza-ti propria gradina sau terasa de poveste! Alege gresia noastra rezistenta la alunecare si la intemperii si lasa-ne sa aducem un strop de magie in spatiul tau exterior. Transforma-ti terasa intr-un loc de vis unde poti sa te relaxezi si sa te rasfeti in fiecare zi!



    



Plotii (vezi foto de mai jos) rezolva o multime de probleme - datorita inaltimii reglabile, poti sa montezi podeaua flotanta la ce inaltime vrei, fata de sol. Astfel, in functie de spatiu si destinatia lui, obtii rapid o podea extrem de rezistenta, fara infiltratii si care se poate curata foarte usor. 

La fel, in cazul unei probleme ce apare in sapa, o infiltratie de exemplu, interventia este imediata si facila, doar prin scoaterea catorva placi din locul unde au aparut problemele.


                                                                         

                                   


Pardoseala flotanta de exterior, realizata din placi de gresie portelanata cu grosimea de 2 cm, montata pe ploti reglabili este cea mai buna solutie pentru balcoane si terase exterioare. Vezi mai jos cateva imagini din timpul montarii unei terase pe pardoseala flotanta.



                                                                                                                  

                                                                                                         

Suprafata placilor poate fi antiaderenta si ceea ce este cel mai important, rezista la sarcini foarte mari, ceea ce le face extrem de utile de exemplu in garaj sau in curtea unui service auto, cu trafic mare de automobile. De asemenea, o gresie de exterior extrem de cool, cu o textura speciala, poate face diferenta in cazul unei terase de restaurant (in foto de mai jos)


                                                                    

       

Intrati pe site-ul www.faiantagresie.com in sectiunea Placari terasa https://bit.ly/3Bq7Rya si alegeti-va modelul dorit! 

                                                 







                                                           

 

Share -
Added to cart
- There was an error adding to cart. Please try again.
Quantity updated
- An error occurred. Please try again later.
Deleted from cart
- Can't delete this product from the cart at the moment. Please try again later.